imagine articol

Festivalul de Babybaschet: Ultima zi

Festivalul de Babybaschet de la Costinești a ajuns la ultima zi de competiții, una în care echipele au programate o singură partidă.Componența grupelor în care evoluează cele patru echipe înscrise de U-BT în competiție poate fi consultată AICI.

Iată programul meciurilor de sâmbătă:

  • 08.00 Teren 7 BC Alpha București - U-BT Roșu Cluj-Napoca 21-32
  • 09.00 Teren 1 Laguna Negru București - U-BT Alb 16-40
  • 09.00 Teren 6 U-BT Negru - Dinamo CSȘ 6-2 București 36-50
  • 11.00 Teren 9 U-BT Portocaliu - Dan Dacian Roșu București 35-22

Toate echipele noastre au avut bilanț pozitiv în grupele în care au jucat.

U-BT Alb (antrenor Mioara Iurian) a fost distribuită în Grupa A Avansați și a câștigat toate cele nouă meciuri disputate, unul dintre ele fiind consemnat cu forfait al adversarului. Echipa noastră încheie așadar în postura de câștigătoare a uneia dintre cele două grupe de Avansați, cu un bilanț impecabil.

U-BT Negru (Antrenor Andrei Cosma) a evoluat în Grupa E, contabilizând cinci victorii și patru meciuri pierdute, bilanț cu care încheie pe poziția a 5-a a grupei.

U-BT Roșu (Antrenor Simona Mușat) a jucat în Grupa F, fiind învinsă doar de două ori în cele nouă meciuri disputate. Bagajul de șapte victorii au poziționat echipa noastră pe locul secund în grupă. 

U-BT Portocaliu (Antrenor Jakab Agnes) a concurat în Grupa H, având de asemenea bilanț pozitiv, șase victorii și trei meciuri pierdute, bilanț cu care s-au clasat pe locul 4 în grupă, la egalitate cu locurile 2 și 3.

Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor, mulțumim părinților și însoțitorilor pentru sprijin! 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit