imagine articol

Meciul trei al semifinalei dintre U-Banca Transilvania și FC Argeș va avea loc marți, 30 aprilie, la Pitești

Se mută seria din semifinală care opune formațiile U-Banca Transilvania și FC Argeș Pitești. Meciul trei este programat marți, 30 aprilie 2024, cu începere de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 4 și Prima Sport 4.

Formația lui Mihai Silvășan mai are nevoie de o singură victorie pentru a ajunge în ultimul act al campionatului. Ardelenii conduc seria cu 2-0, după ce s-au impus într-o manieră autoritară pe teren propriu. Mai exact, U-Banca Transilvania a câștigat primul joc cu scorul de 91-71.
Am condus pe tabela de marcaj din primul minut, iar Richard și compania au pus umărul la un parțial de 11-0 pe parcursul jocului. Astfel, ne-am păstrat la o diferență confortabilă pe tot parcursul întâlnirii. Bryce Jones a izbutit 19 puncte și 5 pase decisive, în timp ce Mihai Măciucă a adăugat alte 16 puncte.

În al doilea meci am oferit o prestație și mai bună, dovadă fiind cele 50 de puncte marcate în prima repriză. U-Banca Transilvania a dominat lupta la recuperare și a strălucit pe faza ofensivă, acolo unde am realizat un run de 16-0. La final, tabela a indicat 101-74 în favoarea noastră. Prin cele 20 de puncte, dintre care 18 venite de la mare distanță, Jarell Eddie a fost cel mai bun marcator al nostru.

Așadar, U-Banca Transilvania merge la Pitești, acolo unde a pierdut ultima oară pe 26 aprilie 2021. Din acel moment, clujenii au obținut 11 victorii la rând în fața argeșenilor.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

Ne dorim foarte mult să continuăm evoluția bună din meciurile de acasă, în special din partida a doua. Trebuie să fim pregătiți pentru o echipă care nu va ceda ușor. Își vor dori cu siguranță să câștige un meci în fața suporterilor. Trebuie să avem intensitatea și dorința de a câștiga la un nivel înalt. Sper să terminăm seria în trei meciuri. Referitor la lot, Karel Guzman nu este 100% refăcut, vom vedea mâine dacă va putea juca.

HAIDE "U"
0

Parteneri