imagine articol

Poziţia clubului nostru cu privire la scrisoarea domnului Cristian Achim

Reprezentanţii clubului nostru, precum şi antrenorul coordonator Duško Vujošević, au lecturat scrisoarea domnului Cristian Achim. Cu toţii am citit cu interes scrisoarea domnului Achim, deşi suntem obişnuiţi cu declaraţiile pe care acesta le face în timpul sezonului. Nimic nu este nou.

De cele mai multe ori, antrenorul formaţiei CSM CSU Oradea, faţă de care avem un respect deosebit, preferă să evidenţieze dificultăţile competiţiei. Întotdeauna, deplasările sunt lungi şi obositoare. Indiferent unde călătoresc sportivii. Aproape permanent, ghinionul loveşte gruparea orădeană, incapabilă să îşi pregătească meciurile din cauza accidentărilor. Tot timpul se întâmplă ceva, inclusiv karma ar putea fi de vină.

Chiar şi aşa, ţinem să evidenţiem unele aspecte ale declaraţiei oferite de către antrenorul coordonator al clubului nostru, Duško Vujošević. După partida câştigată cu CSM CSU Oradea, domnul Vujošević nu a dezbătut numărul de străini al vreunei echipe, ci a contestat schimbarea unei reguli în timpul sezonului competiţional. Mai mult, considerăm că este absurdă ironia domnului Achim în privinţa arbitrajului.

Referitor la jucătorul Andrei Calnicenco, trebuie să precizăm faptul că acest sportiv este născut şi a trăit o bună parte a vieţii în Republica Moldova. Prin intermediul bunicilor săi, care au fost cetăţeni români, Calnicenco a putut să îşi redobândească cetăţenia. Cu siguranţă, Republica Moldova este mai aproape de România decât Statele Unite ale Americii.

În altă ordine de idei, Duško Vujošević ar fi vrut să îi răspundă domnului Achim printr-o scrisoare asemănătoare, dar programul nu i-a permis. Antrenorul coordonator de la U-Banca Transilvania este ocupat să pregătească, alături de staff-ul său, confruntarea cu Medi Bayreuth din FIBA Europe Cup. Suntem singura formaţie din România care a rămas angrenată în competiţiile baschetbalistice din Europa şi preferăm să ne concentrăm la acest lucru, precum şi la dezvoltarea baschetului românesc.

Duško Vujošević îl asigură însă pe domnul Cristian Achim de întreaga sa apreciere şi este oricând dispus să discute cu acesta despre baschet. Cu siguranţă, atunci când vorbim limba comună a baschetului, comunicarea nu va fi un impediment. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit