imagine articol

Returul cu BC CSU Sibiu are loc astăzi

U-Banca Transilvania s-a deplasat la Sibiu, pentru a disputa returul din sferturile Cupei României cu BC CSU Sibiu. Confruntarea va începe la ora 19:00 și va fi transmisă în direct la Digi Sport 4.

Baschetbaliștii noștri vor să își refacă moralul, după ce au încasat o înfrângere sâmbăta trecută, pe teren propriu. Gruparea clujeană a fost învinsă de SCM U Craiova cu scorul de 94 la 88. Trupa condusă de Mihai Silvășan venise însă după o serie remarcabilă, izbutind să o învingă inclusiv pe Ironi Ness Ziona din Israel.

Planinić și compania nu au de gând să se culce pe o ureche în fața Sibiului, chiar dacă în tur au câștigat la aproape 20 de puncte diferență, scor 83 la 64. De altfel, pivotul croat amintit a fost cel mai bun marcator al nostru, prin cele 17 puncte și 5 recuperări. Prestații la înălțime au oferit și Kerron Johnson, Patrick Richard sau Karlo Žganec. Din acest punct de vedere, trebuie amintit faptul că Žganec a suferit o accidentare la umăr împotriva sibienilor și a fost indisponibil timp de două săptămâni.

În ultima etapă din campionat, BC CSU Sibiu a depășit-o pe BCM U FC Argeș Pitești cu 78 la 73. Barry Steward a strălucit din punct de vedere ofensiv, pe când Randal Falker a dominat situația sub panou, înregistrând 14 recuperări.

Încleștarea va fi condusă de o brigadă alcătuită din Alexandru Olaru, Laurențiu Grigoraș și Sorin Drugău.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

”Urmăresc să avem un meci bun, mai ales după evoluția mai puțin convingătoare cu SCM U Craiova. Am suferit prima înfrângere acasă, iar acest lucru nu ne-a picat bine. Vrem să ne revanșăm și să facem un joc la înălțime. Suntem cu gândul la victorie, nu ne gândim la diferența de puncte din tur. Vrem să ne impunem, nicidecum să ne protejăm avantajul. Va evolua și Karlo Žganec, care s-a antrenat normal. Ne va ajuta mult pe teren si sperăm să facem o figură frumoasă.”

Parteneri