imagine articol

Returul cu K.B. Rahoveci are loc miercuri

U-Banca Transilvania o înfruntă miecuri pe K.B. Rahoveci, în preliminariile FIBA Europe Cup. Gruparea noastră dispută astfel primul meci oficial pe teren propriu și este aproape calificată în grupele competiției. 

În partida tur, desfășurată săptămâna trecută în Kosovo, formația lui Mihai Silvășan a reușit să se impună cu scorul de 98-73. Clujenii s-au instalat repede la cârma jocului și au condus după două minute cu scorul de 5-0. Adversarii au încercat să răspundă, însă echipa noastră a izbutit o prestație completă atât în atac, cât și în apărare. 

U-Banca Transilvania s-a distanțat și la 30 de puncte diferență pe tabela de marcaj și pornește cu prima șansă și în duelul de miercuri, care va începe la ora 19:00, pe parchetul BTarena. Totodată, încleștarea va fi transmisă în direct la Digi Sport 3. 

Odată calificați, baschetbaliștii noștri vor fi repartizați în grupa G a FIBA Europe Cup, alături de Sodertalje (Suedia), Balkan Botevgrad (Bulgaria), respectiv Enisey Krasnoyarsk. 

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

"Pentru noi e foarte important să abordăm meciul într-un mod profesionist. E foarte important să tratăm meciul ca și cum am pleca de la egalitate. Nu ne uităm la diferența de scor care a fost în Kosovo. Vrem să ne facem treaba și să câștigăm și jocul de miercuri. Până la urmă obiectivul nostru este să ne calificăm. Avem prima șansă, dar dacă vom câștiga și acest meci nu înseamnă că sezonul este gata. E doar un pas pe care l-am făcut și vrem să fim mai buni de la partidă la partidă."

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit