Week-end-ul trecut, ambele echipe înscrise de clubul nostru în Campionatul Național Under 13 au avut jocuri în cadrul etapei a 2-a

U-BT 1 (antrenor Mihai Popa) a câștigat Grupa D1 și va evolua în aceeași grupă și în etapa a 3-a. Adversarele în această rundă vor fi echipele ACS Transilvania Brașov și Gladius Târgu Mureș. Niciuna dintre aceste echipe nu s-a mai confruntat cu vreuna dintre echipele noastre în aces sezon.

U-BT 1 împarte prima poziție a clasamentului general al Grupelor C și D cu Alpha Sport Team Alb Sibiu, ambele cu maxim de puncte, respectiv 12.

În cazul U-BT 2, echipa antrenată de Flavius Lăpuște a cedat ambele jocuri ale etapei secunde din Grupa C3 și va evolua în runda a treia în Grupa C4. Adversarele sunt CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu și concitadina CSȘ Viitorul. Și în acest caz, meciurile vor fi în premieră în acest sezon.

U-BT 2 este pe poziția a 17-a în clasamentul general, cu 5 puncte acumulate în primele două etape. 

Etapa a 3-a este prevăzută să se dispute în 9 sau 10 noiembrie, locațiile nefiind încă stabilite. 

-----------------

Pentru calificarea la Turneul Final se vor disputa 10 etape (incluzând aici etapa preliminară). După fiecare etapă, echipele primesc un număr de puncte în funcție de locul ocupat în grupele valorice, existând un clasament general împărțit pe două zone geografice (Grupele A și B, respectiv C și D). 

În următoarele etape, câștigătoarele grupelor valorice 1 vor primi 9 puncte, locurile doi 8 puncte, iar ultimele clasate 7, la fel ca formațiile care câștigă grupele valorice 2. În acestea, locul secund primește 6 puncte și locul al treilea 5. Tot 5 primesc câștigătoarele grupelor valorice 3, 4 puncte vor fi acordate locului al doilea și trei puncte pentru ultimul loc. În mod similar, în ultima grupă valorică se vor acumula trei puncte la câștigătoarea grupei, două la ocupanta locului secund și unul pentru ultimul loc. 

Se vor califica la Turneul Final primele patru echipe din cele două clasamente generale regionale (așadar, 4 din grupele A și B și 4 din C și D).