imagine articol

U13: U-BT 1 debutează pe teren propriu, U-BT 2 merge la Oradea

Campionatul Under 13 debutează în acest week-end cu meciurile primei etape, una preliminară prin care echipele vor stabili grupele valorice în care vor evolua în runda a doua. 

Astfel, U-BT 1, antrenată de Mihai Popa, a fost distribuită pentru acest prim turneu în Grupa 13, alături de MP Sport Timișoara și CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, în timp ce U-BT 2, pregătită de Flavius Lăpuște, va da piept cu CSM 2008 Oradea și LPS Bihorul Oradea în cadrul Grupei 14

U-BT 1 va juca la Cluj-Napoca, în organizarea clubului Viitorul, meciurile urmând să se dispute sâmbătă, 5 octombrie, la sala de sport a Colegiului Tehnic ”Napoca”, pe strada Taberei la nr. 3. Programul jocurilor este următorul:

  • 09.00 MP Sport Timișoara - Viitorul Cluj-Napoca
  • 12.00 U-BT 1 Cluj-Napoca - MP Sport Timișoara
  • 15.00 Viitorul Cluj-Napoca - U-BT 1 Cluj-Napoca

U-BT 2 va juca la Oradea, clubul organizator fiind CSM 2008 din localitate. Meciurile se dispută la sala de sport a Colegiului Economic ”Partenie Cosma”, după următorul program:

  • 09.00 LPS Bihorul Oradea - CSM 2008 Oradea
  • 11.00 U-BT 2 Cluj-Napoca - LPS Bihorul Oradea
  • 13.00 CSM 2008 Oradea - U-BT 2 Cluj-Napoca

În cadrul acestei runde preliminare, echipele vor primi 3 puncte dacă ocupă locul 1 în grupă, 2 puncte pentru locul secund și unul pentru ultima poziție. Cele mai bune șase locuri 1 pe regiune se vor califica în grupele A1, B1, C1 și, respectiv, D1, în mod similar urmând să se compună și grupele 2, 3 și 4. 

În etapele 2-10, câștigătoarele grupelor 1 vor rămâne pe loc, ocupantele locurilor secunde vor inversa grupele între ele, iar ultimele clasate retrogradează în grupele inferioare. În acestea, locurile 1 promovează, locurile secunde se încrucișează între ele și ultimele locuri retrogradează. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit