imagine articol

U15: Grupele și programul primei faze

Federația Română de Baschet a publicat componența grupelor și programul primei faze a Campionatului Național dedicat sportivilor născuți în anul 2005, respectiv categoria Under 15.

În această competiție, clubul nostru a înscris o echipă, ce va fi antrenată în acest sezond e către Sergiu Popa

Cele 32 de combatante au fost împărțite în patru grupe de câte șapte echipe, acestea urmând să dispute în Faza 1 câte trei turnee de week-end. Datele de disputare ale acestora sunt 5-6 octombrie, 9-10 noiembrie și 23-24 noiembrie. 

Este de presupus că primele patru clasate în fiecare grupă vor constitui două grupe semifinale, care vor disputa alte trei turnee, urmând ca primele clasate în această a doua fază să se califice pentru Turneul Final. Vom reveni cu informații complete despre sistemul competițional și regulamentul specific atunci când ele vor fi disponibile.

Revenind la prima fază a competiției, U-BT a fost distribuită în Grupa 4, alături de echipele LPS Bihorul Oradea, MP Sport Timișoara, Valbon Arad, KSE Târgu Secuiesc, CSM VSK Miercurea Ciuc și Lucky Dragons Târgu Mureș. În această fază, fiecare echipă va juca câte un meci cu fiecare dintre celelalte componente ale grupei. 

În primul turneu al fazei, al cărui loc de disputare nu a fost încă stabilit, sportivii noștri vor întâlni pe Valbon Arad, MP Sport Timișoara și LPS Bihorul Oradea, meciurile urmând să se dispute, așadar, în 5-6 octombrie. 

Programul complet al fazei poate fi consultat în secțiunea dedicată categoriei Under 15 pe site-ul nostru (CLICK AICI).

Parteneri