imagine articol

Au fost puse în vânzare biletele pentru primele două meciuri ale finalei Ligii Naționale!

U-Banca Transilvania și-a aflat programul finalei Ligii Naționale, în care o va întâlni din nou pe CSM CSU Oradea. Astfel, cea mai importantă parte a sezonului debutează la Cluj-Napoca!

 

Baschetbaliștii noștri vor deschide finala pe teren propriu, iar primele două partive vor avea loc la BTarena, după următorul program:

 

Meciul I

Duminică, 12 mai 2024, ora 17:00

 

Meciul II

Marți, 14 mai 2024, ora 19:00

 

Ulterior, seria va continua la Oradea, în datele de 18 și 20 mai. Finala se va decide conform sistemului cel mai bun din 7 meciuri. 

 

Pe de altă parte, vă anunțăm că au fost puse în vânzare biletele pentru primele două meciuri de la BTarena. Acestea pot fi achiziționate online printr-un click AICIDe asemenea, biletele pot fi cumpărate și în ziua meciurilor, de la casa de bilete a BTarena, care va fi deschisă începând cu ora 13:00. 

 

U-Banca Transilvania s-a calificat în finala Ligii Naționale după ce a depășit-o cu 3-0 la general pe FC Argeș Pitești. În plus, Richard și compania nu au pierdut niciun joc în campionat până la ora actuală. Pe de altă parte, CSM CSU Oradea a învins-o marți seara, în decisivul semifinalelor, pe CSO Voluntari. 

HAIDE "U"
1

Parteneri